Recuperarea coloanei lombare l Cluj – Bucuresti – Iasi

RECUPERAREA COLOANEI LOMBARE
bucurești

Curs cu prezență fizică

30 LOCURI DISPONIBILE/LOCAȚIE

2 zile (13 ore)

30% Teorie & 70% Practică

5 - 6 August l București

TRAINER: Fizioterapeut Daniel Gheorghiță

Durerea lombara este cea mai intalnita patologie la nivel mondial, iar daca esti specialist in domeniul recuperarii medicale stii deja acest lucru. Pentru acest motiv am creat cursul “Recuperarea coloanei lombare”, alcatuit din 4 module principale care abordeaza sistematic cea mai frecventa problema de sanatate, astfel incat sa devii maxim de eficient in folosul pacientilor tai:
1. Hernia de disc Lombare
2. Core Disfunction
3. Low back pain
4. Sindromul de Nerv Sciatic

Ce vei afla la acest curs

𝗖𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 “𝗥𝗲𝗰𝘂𝗽𝗲𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗹𝗼𝗮𝗻𝗲𝗶 𝗹𝗼𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲” are rolul de a educa si creste performantele specialistilor din domeniul fizioterapiei, terapiei manuale si recuperarii medicale, in abordarea patologiei segmentului lombar.
Prin cursul “Recuperarea Coloanei Lombare” vei afla care sunt principalele cauze ce duc la aparitia lumbago, herniei de disc lombare, sindromului de nerv sciatic si a disfunctiilor coloanei vertebrale in totalitate.
In continuarea acestor capitole vor urma modulele de testare si evaluare specifice, metodele de abordare terapeutica care vor avea la baza, terapia manuala, exercitiul fizic cu rol terapeutic, kinesiotaping, ventuze, iastm, iar in final iti vom prezenta rationamentul clinic si bazele crearii planului de recuperare din perspectiva fizioterapeutului.
Rationamentul clinic reprezinta partea esentiala din proces. Acesta sta la baza crearii oricarui plan de recuperare eficient. Prin stapanirea rationamentului clinic, specialistul va interpreta si pune in context personalizat fiecare rezultat din etapa de testare si evaluare, asociat cu particularitatile fiecarui pacient. De asemenea va reusi sa gasesasca un raspuns logic la intrebarea “DE CE”. De ce se face orice exercitiu fizic, tehnica de terapie manuala sau orice alta metoda folosita”,.
In conceptul Kinetic Recovery Education consideram ca aceste etape sunt esentiale in crearea si eficienta oricarui plan de recuperare din perspectiva fizioterapeutului, concept pe care dorim sa-l transmitem catre fiecare dintre cursantii nostri.
Cursul este structurat 30% teorie / 70% practica, iar timp de 2 zile (13 ore) cursantii vor invata si pune in practica tehnici de terapie manuala, exercitii fizice cu rol terapeutic, aplicatii de kinesiotaping, ventuze si Iastm cu aplicabilitate in recuperarea coloanei lombare.

FIECARE PARTICIAPANT VA PRIMI:

👨‍🎓 Diploma de participare
📚 Suport de curs PDF si VIDEO pentru fiecare dintre cele 4 module

DESPRE TRAINERI

Daniel Gheorghiță Fizioterapeut

Profesional, în domeniul recuperării medicale Daniel a fondat școala privată internațională de supraspecializare în domeniul fizioterapiei și recuperării medicale Kinetic Recovery Education (4000+ absolventi) în cadrul căreia a creat și predat cursurile:

 • Recuperarea coloanei lombare
 • Recuperarea coloanei cervicale
 • Recuperarea umărului
 • Recuperarea genunchiului
 • Injury prevention – Level 1
 • Terapie manuală fascială
 • Educatie financiara pentru fizioterapeuți
 • Masajul sportiv
 • Recuperarea în sindromul de nerv sciatic
 • Recuperarea herniei de disc lombare
 • Testare și evaluare în fizioterapie
Acesta a absolvit facultatea de educație fizică și sport în cadrul Universității Spiru Haret,  Specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială după care a urmat studiile de masterat în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport – Facultatea de Kinetoterapie – Specializarea Recuperare Reeducare Motrica și Somato Funcțională – București. Încă din timpul studiilor de licență a absolvit școala de tehnician maseur 10 Plus, si a urmat cursurile RockTape America devenind astfel singurul instructor internațional RockTape din România. Deși are peste 8 ani de practică și numeroase cursuri la activ, el continuă să se perfecționeze, fiind în acest moment cursant în cadrul școlii Z-Health University of America. Experiența profesională a lui Daniel are o componentă importantă și în sportul de performanță, activând ca antrenor de kickboxing și preparator fizic cu cei mai buni sportivi români în cele mai importante promoții internaționale: K-1, GLORY, UFC, SUPERKOMBAT.

💰 𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶𝗲:
800 lei – pret standard
500 lei – pret student
𝗟𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲: 30 / locație

TARIFE

preţ standard 800 lei
preţ studenți 500 lei